Джулиана Гани втрещи след поредната пластика (Вижте я с новия й нос и нелепо татуирани вежди – Снимки)

Джулиана Гани втрещи след поредната пластика (Вижте я с новия й нос и нелепо татуирани вежди – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Джулиана Гани не прилича на себе си след поредната интервенция, този път на носа

Джулиана Гани си е татуирала нелепи вежди, феновете едва я познаха

Джулиана Гани втрещи след поредната пластика. Не е тайна, че миската легна под ножа за пореден път, този път, за да коригира носа си. И преди дни дебютира с новия си вид. А феновете нямаше как да пропуснат, че освен носа, силиконката си е татуирала и веждите. Само че цялостният резултат изглежда меко казано нелепо, коментират онлайн потребители.

Гани се появи на Playboy reMIXed Party, което Мъжката Библия направи по повод излизането на първия тематичен брой на списанието се пренесе в града на тепетата за първи път.

Джулиана ГаниЗвездата живее в града на тепетата и разбира се появи на партито, организирано от приятелите и Христо Сираков, Любен Дилов-син и Борис Гълъбов, чиято продуцентска компания DSG организира популярните конкурси Playmate Of The Year през последните две години и специализираните тематични партита. Известната от реалити формата Big Brother, „малката Джулка“, която винаги е придружавана от съпруга си, този път бе сама на партито. Това е и първото й публично появяване след поредната пластична операция, този път на носа.

Анна-Мария, Ива Няголова, Миглена Игнатова, Даная Николова, Брита Вълдобрева и Марешка Глушук блестяха на сцената на Bedroom Premium Club Plovdiv с две уникални, спиращи дъха хореографии на Калин Калинов от брейк група „X NRG CREW“, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар