Джулиана Гани втрещи с насинено и подуто лице след ринопластиката (Моделката се пусна директно от рехабилитацията си – Видео)

Джулиана Гани изби природонаселението с насинена физиономия

След като се изсили с трета ринопластика, Джулиана Гани хубаво си насини лицето. Оказва се, че процедурата е била тежка, защото буквално не ѝ е останало бяло парче кожа около прословутия нос. Доколко преживяването си е заслужавало, все още не се знае. Обонятелният ѝ орган тепърва ще има шанса да се пусне в мрежата в целия си разкош предвид факта, че притежателката му прави съпричастен към изцепките си целия свят.

Джулиана Гани шашна с посинено като от бой лице
Джулиана Гани шашна с посинено като от бой лице
Снимка: Инстаграм

На практика в момента Гани е неузнаваема. И макар да е опитала да смекчи образа си с лек грим, синините ѝ буквално втрещиха аудиторията. Видеото, което русокоската сподели в Инстаграм, я показа в далеч не толкова благоприятна светлина. Въпросната рехабилитация трябвало да се прави в продължение на 7 – 10 дни, като включвала две процедури. Първата от тях е медицинска светлинна терапия, чиято цел е да „излекува“ наранетото лице на Джулиана.

Втората процедура пък разчита на общата работа на положителните и отрицателните йони в човешкото тяло. В крайна сметка целта на въпросното занятие била пълен детокс на тялото и блондинката е готова да изтърпи какво ли не в името на красотата. Очаква се шината на носа ѝ да бъде свалена в понеделник. Какво е сътворил хирургът, предстои да видим.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.