Джулиана Гани втрещи: Източиха ни кръвта в Бодрум! (Силиконката с шокиращи подробности за почивката си)

Гласувайте за статията

На Джулиана Гани ѝ източиха кръвта. Буквално

Шокиращи подробности за почивката си в рая на силиконките – Бодрум, разкри прясната млада майка Джулиана Гани. Оказва се, че моделката и възлюбеният ѝ са полудели по разни-разнообразни терапии за красота. На всичкото отгоре някои от тях били толкова странни и непопулярни, че двамата дори не са ги чували. А както е известно, начинът им на живот и заниманията им предполагат да са изцяло в час с последните открития на студиата за красота.

Доста озадачаващо звучат някои от признанията на Джулиана Гани за въпросната почивка. „Източиха ни над 200 мл кръв, обогатиха я с кислород, след това я връщат в тялото“, не спира да провокира въображението ни младата майка. Явно става дума за вариант на прословутата озонотерапия, по която е полудял дори родният шоубизнес. От друга страна обаче, веднъж повлекли крак, вероятно се очаква гордите родители да не спрат дотук. Незнайните процедури, на които са се подлагали в Бодрум, засега остават добре пазена тайна. Макар всички глезотийки да имат за цел да подобрят здравето и визията на ентусиастите, все пак остава отворен въпросът: всичко ли е позволено?

Може да се каже, че като цяло Джулиана е доволна от почивката си. Релаксът, далеч грижите за детето, е имал благотворно влияние. Но… Предвид ситуацията силиконката е намерила начин и да се погрижи за здравето си. Самата тя признава, че е станало ясно, че имунната ѝ система е много слаба. Вливали са ѝ витамини и минерали. „На Илиян му излезе, че не всичко му е наред с черния дроб“, цитира моделката slava.bg, позовавайки се на обширното ѝ интервю в „България днес“. Ще се доверят ли двамата на специалистите в Бодрум, вероятно предстои да разберем. Ала е ясно, че влюбените максимално са се възползвали от времето си в курорта и от глезотийките, предлагани от хотела.

Джулиана Гани е склонна да пробва всякакви терапии

Джулиана Гани е склонна да пробва всякакви терапии
Снимка: фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар