Джулиана Гани с второ парти за РД (Моделката се издъни с кичозна торта – Снимки)

Гласувайте за статията

Силиконовата бомба отпразнува за втори път рождения си ден на родна земя

Джулиана Гани, която навърши 30 г на 21-и февруари след като се завърна от продължителното си пътешествие из Доминикана побърза да спретне второ парти и да почерпи приятелите си за личния си празник.

Навръх 3-ти март тунингованата моделка събра тесен кръг от най-близки хора, разбираме от снимките, които младата майка пусна в личния си профил в Инстаграм. Тортата й бе доста внушителна с петте си етажа. Но най-се набива на очи, че цялата е украсена със златни орнаменти и златни рози.

Джулката на рождения си ден
Снимки: Инстаграм

Явно доста са се потрудили майсторите сладкари да постигнат такъв помпозен резултат и да украсят пищното сладко изкушение. Но в повече ни идват тези златни елементи, които правят сладкиша да изглежда прекалено кичозен. Но тя, Джулката открай време харесва такива по-лъскави и блестящи джунджурийки. Макар и да не са проява на добър и премерен вкус.

Гани се похвали и със снимки на неколцината приятели, които са присъствали на рождения й ден. Като сред тях се откроява Антон Стефанов, с който е първа приятелка след като двамата живяха под покрива на Къщата на Големия брат и оттогава до днес са неразделни, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар