Джулиана Гани богата като арабска принцеса (Вижте колко пари наследява от баща си)

Джулиана Гани богата като арабска принцеса (Вижте колко пари наследява от баща си)
3 (60%) 2 votes

Джулиана Гани е топ богаташка, баща й оставил 1 милион долара наследство

Джулиана Гани, която Мегз обяви за беднячката на Къщата получила несметно богатство като на арабска принцеса. Глезената съквартирантка наследила от татко си 1 милион долара.

Както самата Джу обяви в началото на формата, че притежава голямо богатство, което включва няколко имота в центъра на Пловдив се оказа, че не е излъгала. Нейните думи, които бяха сметнати за хвалби бяха потвърдени от родната й майка.

Бащата на наивната на глед миска бил от арабски произход. Родителят на Гани бил роден в Бейрут, но живеел в Италия. Заможният полуарабин полуиталианец работел като банкер в националната банка на Абу Даби.

За съжаление богатият тузар се споминал и оставил млада вдовица с малко дете на ръце. Но пък наследството, което получили ги осигурило за цял живот. Майката на силиконовата красавица взела около милион долара. Но не била алчна и ги поделила с роднините на съпруга си, предават от pik.bg.

Не случайно подиграваната за силиконовата си визия Джулиана е отгледана в охолство. Майка й се е грижила за нея като за арабска принцеса. Това личи от поведението й в Къщата. По цял ден подпира диваните и не пипва нищо.

Екатерина, майката на Гани отговаря и на въпроса дали Мегз е по-богата от дъщеря й. Тя иронично подхвърля, че дизайнерката е от провинцията и в нейния дом в Раковски сигурно отглеждат прасета и кокошки. Докато дъщеря й е родена със сребърна лъжичка в устата, намеквайки за богатството, което притежава пред столично издание.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар