Джулиана Гани била жертва на трафик на хора (Защо изчезна безследно след разкритията?)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани се покри вдън земя, силиконката е издирвана по дело за проституция

Джулиана Гани потъна вдън земя след като е издирвана за свидетел по дело за трафик на хора от Специализирания съд. Миската за втори пореден път не се явява и проваля процеса за норочените й за сводници лица.

Според обвинението Джулката заедно с други момичета е работила като проститутка за небезизвестния Дани Обувката и неговите хора. На подсъдимата скамейка остана само един обвиняем след като повечето си признаха вината и сключиха споразумение със съда.

Преди месец когато тръгна делото силиконовата бомба прати писмо и се извини, че няма да свидетелства заради ангажименти с Нова тв.  От медията обаче отговориха с писмо до председателя на съда, че нямат ангажименти с Гани.

Джулиана бе потърсена и на адреса на родителката си където е й официалната адресна регистрация. Майка й обаче призна пред призовкарите, че няма идея къде е дъщеря й. Били скарани и не знае новия й адрес.

Магистратите изпаднаха в шах как да открият Мис Силикон. Без нея делото не може да започне тъй като трябва да бъде разпитана от съда и да заяви има ли претенции като частен обвинител. По време на заседанията се явяват някои от бившите й колежки, които недоволстват, че се разкарват напразно заради нея.

Снимка: Инстаграм

Съдията Чаушев разпоредил да се издири телефонния й номер както и да се направят справки за да се открие настоящия й адрес. Ако за пореден път Джулката препятства делото ще я обявят за издирване и е я докарат насилствено в съда.

Най-вероятно обаче магистратите ще я издебнат на някоя нейна изява тъй като тя е публична личност. Но ще се наложи да проследят профилите й в Иснтаграм и Фейсбук където ще пооплакнат очи със силоконовите й прелести, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар