Виж НАЙ-ПЛАШЕЩИЯ клип с джуките на Мария! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Това страховито видео на Мария може да откаже всяка жена, решила да си сложи силикон в устните

Мария

Джуките на Мария

Че фолк дивата Мария плаши с джуките си, едва ли остана някой, който да се съмнява. Вчера Kliuki.net ви показа поредната снимка, която стресира интернет потребители. Един неин клип обаче не дава мира и покой на форумци.

Става въпрос за видеото към песента „Не, не, не”. Парчето е старо и клипът най-вероятно е правен малко след първата операция на джуките на Мария. В него смело можем да кажем, че силиконът в устните й е в своя апогей!

„Тук Мара Отварачката е само една уста и нищо друго”, отбелязват меломани. В действителност джуките й са огромни, много по-големи отколкото в момента. Това означава или че певицата си е правила допълнителни корекции за отстраняване на част от силикона, или че има хиалурон в джуките, който се разгражда от организма.

И в двата случая това, което хирургът е направил с лицето на Мария, е подсъдимо, ако питате нас. Особено във видеото към „Не, не, не” певицата изглежда страховито и кошмарно.

„Ами така е, човек сам решава дали да става за резил, или не. В случая това недоразумение се прави за резил, проблемът си е неин”, коментират интернет потребители силикона на Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Виж НАЙ-ПЛАШЕЩИЯ клип с джуките на Мария! (ВИДЕО)”

  1. Ujasa na ujasiite…………

    Reply to this comment
  2. Neli Princeskata

    окт. 25. 2012

    da taka e

    Reply to this comment

Добавете коментар