Ужас! Джуките на Лияна ще се пръснат от силикон!

Гласувайте за статията

Красавицата е обезобразена, пищят по форумите

 

Гротеска – на това заприлича Лияна!

Възмутени от последната й визия просто място не могат да си намерят защо певицата е посегнала на себе си и е съсипала красотата си.

„Страшна е за гледане!”, „Тя просто прекали и не миряса, докато не се обезобрази!”. Тези коментари можем да прочетем в мрежата, след като в социалката „Фейсбук“ изпълнителката пусна свои снимки от участие в нощно заведение.

Лияна, защо го направи?!

Лияна, защо го направи?!

Присъстващи на живо на изявата й също са ужасени от джуките на Лияна, които ще се пръснат от силикон, както отбелязва изданието MegaLife.bg. „И защо й беше нужно да се тъпче с изкуствени филъри?!”, питат се мнозина.

Красива е, но прекали, категорични са феновете

„Красива е, но прекали“, категорични са феновете

Брюнетката се слави като една от най-атрактивните сред звездите от нашенския небосклон, но сега вече едва ли ще се класира…”глупостта й я докара до тук”, както споделят потребителите.

Манията по корекциите и „издуването“ на различни части по тялото причини зло на не една или две привлекателни жени от популярните лица в България. „Вместо да си вземат поука, те продължават да си дават пример една на друга, което ги превръща в карикатури!”

Масовото мнение звучи точно така, а пък ако Лияна си се харесва, значи всичко е наред и нямат никакво значение хорските приказки по нейн адрес.

Лияна на последното си участие със свой приятел

Лияна на последното си участие със свой приятел

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар