Ужас! Джуките на Лияна ще се пръснат от силикон!

Красавицата е обезобразена, пищят по форумите

 

Гротеска – на това заприлича Лияна!

Възмутени от последната й визия просто място не могат да си намерят защо певицата е посегнала на себе си и е съсипала красотата си.

„Страшна е за гледане!”, „Тя просто прекали и не миряса, докато не се обезобрази!”. Тези коментари можем да прочетем в мрежата, след като в социалката „Фейсбук“ изпълнителката пусна свои снимки от участие в нощно заведение.

Лияна, защо го направи?!
Лияна, защо го направи?!

Присъстващи на живо на изявата й също са ужасени от джуките на Лияна, които ще се пръснат от силикон, както отбелязва изданието MegaLife.bg. „И защо й беше нужно да се тъпче с изкуствени филъри?!”, питат се мнозина.

Красива е, но прекали, категорични са феновете
„Красива е, но прекали“, категорични са феновете

Брюнетката се слави като една от най-атрактивните сред звездите от нашенския небосклон, но сега вече едва ли ще се класира…”глупостта й я докара до тук”, както споделят потребителите.

Манията по корекциите и „издуването“ на различни части по тялото причини зло на не една или две привлекателни жени от популярните лица в България. „Вместо да си вземат поука, те продължават да си дават пример една на друга, което ги превръща в карикатури!”

Масовото мнение звучи точно така, а пък ако Лияна си се харесва, значи всичко е наред и нямат никакво значение хорските приказки по нейн адрес.

Лияна на последното си участие със свой приятел
Лияна на последното си участие със свой приятел

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.