Джуди на Цеци Красимирова завладява Холивуд (Става звезда в САЩ)

Гласувайте за статията

Джуди на Цеци Красимирова става звезда в Америка

Джуди на Цеци Красимирова е на път да се превърне в звезда в Холивуд. Дъщерята на топ манекенката обаче не смята да се изявява в киното като актриса, а влиза в ролята на съвсем друг герой — гримьорка.

Чаровното девойче, което доскоро се гласеше за бляскава кариера като модел или актриса, решило, че не иска да бъде артист като майка си. Вместо това, предпочита да се занимава с макиаж, а вече проявява и забележителния си талант.

Девойката умело успява да изработи всякакъв сценичен грим и маска, като е истински факир в създаването на раните от екшъни — нещо, за което малко гримьори в Холивуд могат да се похвалят.

Редом с всичко това, Джуди успешно може да постави всякакъв макиаж на лицето. А и има опит в това отношение, тъй като майка й я е взимала на много свои работни проекти, а освен това я е препоръчала и на мнозина. В крайна сметка, моделката е твърдо решена да даде на детето си правото да прави, каквото му харесва и подкрепя дъщеря си с всички средства.

Що се отнася до Джуди, въпреки успеха, който вече започва да жъне в Испания, където живее с майка си от години, тя иска да се изявява в Холивуд. Момичето мечтае да бъде част от големите продукции, а хора от бранша й предричат наистина огромен успех в това й амплоа.

Джуди на Цеци Красимирова вече се е записала в американски колеж и е твърдо решена да учи и да работи едновременно. При това не пропуска възможност да натрупа опит, следвайки съветите на топ специалистите, които работят с майка й и при всеки удобен момент продължава да я придружава на фотосесии.

Джуди на Цеци Красимирова става гримьорка в Холивуд

Джуди на Цеци Красимирова става гримьорка в Холивуд

И макар девойката да е наследила красотата на майка си, тя далеч не бърза да става звезда. Всъщност, точно обратното — предпочита да стои от другата страна на прожекторите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар