Джорд Клуни се обясни в любов на Амал: Тя е богиня, а аз съм провал (Вижте признанието му)

Гласувайте за статията

Джордж Клуни умили всички с думите си по адрес на съпругата си Амал.

Актьорът Джордж Клуни се появи на първо светско събитие след раждането на близнаците си. Това се случи по време на откриването на кинофестивала във Венеция. Актьорът изненада всички с добрата си форма и свеж вид. Но идеята, че бащинство му се отразява живително, бе напълно отречена от признанията, които направи.

Джордж Клуни се пошегува, че преди да стъпи на червения килим е трябвало да изчисти повръщаното от смокинга си. До скоро то е било негово, а сега е от двете бебета, които го чакат вкъщи. Самият той още не може да се начуди, че на 56 години е станал баща, и то на близнаци. Актьорът най-откровено си празна, че ролята на баща го плаши.

Още повече го плаши факта, че бебетата са две! И то най-вече заради това, че до скоро си се грижел само за себе си, а сега поемаш отговорност за някой друг, който зависи от теб. Отговорностите на Джордж Клуни включват и смяна на памперси и разходки с бебетата. А това си заслужава похвала, пише 24 chasa.bg.

Джордж Клуни свали шапка на Амал

Джордж Клуни свали шапка на Амал

Но далеч по-голяма похвала получи майката-героиня Амал. Въпреки че по време на цялата бременност бе критикувана заради прекалената си слабост, тя се справя повече от перфектно в новата си роля. Джордж Клуни определя съпругата си като „богиня от Олимп, защото прави всичко много красиво“. Но фона на своето обяснение за бащинството е видимо, че актьорът няма друг избор, освен да се преклони пред съпругата си и да благодари, че именно тя е майка на децата му!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар