Джордж Клуни шашна с признание: Амал ме заплаши с убийство! (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Джордж Клуни си има доста грижи напоследък

По всичко личи, че знаменитият актьор си има своенравна съпруга, която обича да предизвиква. Двамата са известни като едно от най-стабилните семейства в Холивуд и като че ли подобни заключения звучат леко стряскащо. Повод за търканията между влюбените този път са косите на децата им. Джордж Клуни явно проявява странен афинитет към подстригването на малките. От признанията му става ясно, че е предприел доста смел ход – сам е направил прическата на момченцето си.

Това обаче никак не се харесало на съпругата му. Макар актьорът да обича да оформя собствената си коса, явно с децата няма да му се получи. По време на пандемията той успял да се научи да върти и домакинството, и грижата за външния си вид. Решението му да посегне на децата обаче, силно разгневило Амал. „Не съм подстригвал косата на дъщеря си. Ако го бях направил, щях да си имам неприятности. Ако прецакам косата на сина си, тя ще порасне. Но жена ми би ме убила, ако докосна косата на дъщеря си“, признава именитият актьор.

Именно гневната реакция на Амал спасила сладките къдрици на малката им дъщеричка. Двамата споделят, че до този момент не са подстригвали момиченцето. Благодарение на това малката вече имала разкошни дълги кичури, коментира и tialoto.bg. Както изглежда, гордият татко скоро няма да има възможност да ги поокастри. След случилото се с косата на сина му жена му, като същинска майка орлица, вероятно ще бъде още по-бдителна. И като нищо ще остави мъжа си без коса, ако нещо се случи с къдриците на дъщеря им.

Както изглежда, двойката се наслаждава на пандемичната обстановка, прекарвайки времето си заедно. Домът им, за щастие, е достатъчно голям и те имат възможност да прекарват повече време навън. Ситуацията при тях се усложнява, защото синът им има астма и се налага да бъдат още по-предпазливи.

Джордж Клуни не бива да ядосва Амал

Джордж Клуни не бива да ядосва Амал
Снимка: фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар