Джордж Клуни успя да спечели сърцето на майката на Амал (Тъща му днес го боготвори – Снимки)

Гласувайте за статията

От нежелан зет с имидж на женкар, актьорът успя да спечели сърцето на ливанската аристократка

През септември тази година Амал Клуни и Джордж отпразнуваха седмата си годишнина от сватбата си.

Преди да срещне Амал прочутият сърцеразбивач беше женен само веднъж в младостта си – за актрисата Талия Балсам. Четиригодишният им брак се оказа пълен крах и разочарование за Клуни в продължение на много години. Тогава холивудският мачо даде обет и се обзаложи с приятели за голяма сума пари, че никога няма да се ожени. За щастие, в живота на актьора се появи жена, заради която той наруши обещанието си да остане ерген.

И ако родителите на Джордж напълно одобриха Амал, то майката на булката, Бария Аламудин, в началото не хареса младоженеца. На първо място, заради репутацията му: актьорът бе прочут с многото си афери . Когато срещна Амал, стотици жени, от известни актриси до обикновени сервитьорки, бяха минали през ръцете му.

Веднъж Клуни призна, че отначало всяка среща с бъдещата му тъща, представител на аристократично ливанско семейство и известен журналист, е изпитание за него. Майката на любимата му се държеше с бъдещия зет любезно, но студено.

Джордж и Амал б;естят на премиерата на новия му филм

Актьорът все пак успя да докаже, че наистина е достоен за дъщеря й. С течение на времето, виждайки, че Амал е щастлива с любимия си, Бария започна да затопля отношенията си с него. Пострепенно всички претенции към зетя бяха забравени, когато Амал и Джордж направиха Бария баба.

Ливанската аристократка с дъщеря си на премиерата на нови филм на любимия си зет Джордж
ФотоGetty Images

Сега тъщата на Клуни с удоволствие посещава дъщеря си и зет си.  Тя дори дойде на премиерата на новия филм на Клуни, където той се изяви като режисьор. Възрастната дама не позира за фотографите, но те все пак успяха да й направят снимка, предават от wday.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар