Джордж Клуни трепери над бременната Амал (Вижте какво лукс- раждане й гласи)

Гласувайте за статията

Джордж Клуни гледа бременната Амал като писано яйце, похарчил е вече над милион долара за раждането

Джордж Клуни и Амал са в трескава подготовка за раждането на близнаците. Холивудската звезда трепери над бременната си половинка и дава мило и драго всичко с предстоящото събитие да потече по мед и масло.

Актьорът, който за първи път на 55 години ще стане баща е наел цяло крило на лондонската клиника „Челси и Уестминстър”. Където трябва да проплачат близнаците. Това струвало на световната знаменитост 588 хиляди долара като се вклювал и хонорара на лекарите.

Освен това Клуни повикал от Лос Анджелис две акушерки, които ще помагат при раждането и след него. Всяка една, от които му коствала по 30 хилядарки в зелено. Ангажиран бил и специален масажист от Италия. Чиито услуги били около 5 хиляди долара, предават от електронното издание elle.ru.

Към тия пари, които надминават сумата от един милион могат да се включат и разходите, с които загрижения съпруг и баща компенсира съседско семейство. Като ги прати на скъпа ваканция на остров Корфу за нанесените им морални щети и неудобства. Свързани с шума около ремонтните дейности в имението на звездната двойка.

Към сметката на съседите били приведени и 50 000 долара като еднократна компенсация. Освен, че актьорът е заплатил и разходите по настаняването им в скъп хотел за шест седмици.

Според слуховете холивудската звезда и съпругата му дълго се чудили преди да се решат да станат родители. Джордж бил много притеснен нещо да не се случи с Амал по време на раждането. Но сега пък бил и много радостен, че ще става татко.

От известно време съпрузите не спели в обща спалня. Амал предпочитала да е сама. Тъй като изпитвала известен дискомфорт в последните месеци на бременността.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар