Джордж Клуни се състари след раздялата с Амал (Проблемите в брака съсипаха актьора – Фото)

Гласувайте за статията

Джордж Клуни заприлича на дядо, проблемите с Амал го състариха

Джордж Клуни и Амал, които от няколко месеца не живееха заедно се събраха и дадоха втори шанс на брака си. Това установиха почитателите на звездната двойка от снимката на двамата, която се появи в социалната мрежа онзи ден.

За последно те бяха видени публично през май миналата година. След това се загубиха от полезрението на медиите и папараците. Според слуховете актьорът бил уморен и отегчен от семейните проблеми, говореше се дори, че е завъртял афера с любовница.

Джордж Клуни и Амал след 4 месеца раздяла за първи път се появиха публично
Снимка: Инстаграм

На папарашкото фото, което обикаля в интернет е сниман Джордж. Който с дългата си брада изглежда прекалено състарен за възрастта си. Някои забелязват, че даже е отслабнал. До него Амал сияе в бяло бюстие с дантела, които е комбинирала с черни кожени панталони. Високите черни точета и подходящата чанта допълват свежия й образ, докато Клуни е с облекло неглиже – с риза и дънки, като държи ръката на своята половинка, предават от електронното издание teleprogramma.pro.

Феновете на двойката са възхитени от тоалета на адвокатката по човешки права. А също така отбелязват, че за първи път от дълго време ги виждат щастливи заедно. Като призовават актьора да се отърве от бялата си брада, която го прави да изглежда прекалено стар до своята любима.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар