Джордж Клуни се поболя заради развода с Амал (Дженифър Анистън теши актьора след проваления му брак)

Гласувайте за статията

Актьорът търси утеха при старата си приятелка Дженифър Анистън

Холивудският актьор Джордж Клуни намери утеха при колежката си Дженифър Анистън в навечерието на предстоящия си развод. Който скоро ще стане факт.

Актьорът и по-младата му съпруга все още не са коментирали публично личните си отношения, но близки до семейната двойка разкриват, че холивудският плейбой вече не издържа, нервите му са опънати до краен предел и няма намерение повече да прави опити да спаси брака си дори в името на двете си деца.

Джордж Клуни и Амал
Снимка: reporter.mk

Джордж се поболя от скандалите, които всеки ден стават пред очите на близнаците. С Амал не могат да постигнат споразумение нито по един въпрос. Постоянно се карат най-вече заради отглеждането и възпитанието на наследниците си. Които стават неволни свидетели на кавгите им.

Според таблоида New Idea Клуни се е обърнал за помощ към Дженифър Анистън за утеха и съвет. Той смята, че тя единствена може да го разбере тъй като вече има опит в разводите. След като има два такива зад гърба си.

Джордж е забелязван често в дома на колежката си в Бел Еър , където отива яхнал мотоциклета си. Негови приятели споделят, че това е знак, че брака му с Амал е свършил. Така й прави напук защото отдавна се знае, че адвокатката не одобрява любовта му към моторите, а освен това и приятелството му  с Джен.

Джордж Клуни и Джен са приятели от 25 години
Снимка: reporter.mk

В таблоида пише, че той се бори с решението си да прекрати брака си заради Ела и Александър. Затова посещава Анистън, като иска да му разкрие как е останала щастлива след разводите си.

Джордж Клуни нарича Джен „Кралица на разбитите сърца” като казва, че тя го утешава с чаша топъл чай, състрадание и на рамото й може да поплаче, предават от reporter.mk.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар