Джордж Клуни призна: Първата ни среща с Амал беше пълен провал! (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Джордж Клуни призна, че едва не съсипал първата си среща с Амал

Джордж Клуни и Амал са една от най-обичаните светски двойки и няма съмнения, че са луди един за друг. В същото време обаче, актьорът признава, че той и съпругата му са имали доста трудни първи срещи. И в началото нещата далеч не са вървели по мед и масло.

„На първата ни среща тя ме изостави. Всъщност, изобщо не дойде. Беше пълен провал! Реших да не я каня в някой ресторант, а в студиото, където са записвали „Бийтълс“. Организирах вечерята, запалих свещите, поръчах цветя, а тя не дойде заради дело. Бях страшно разочарован“, споделя актьорът.

Амал обаче все пак му се реванширала. За да компенсира провалената среща му предложила да излязат на чаша вино и бързо хапване в местен ресторант в Лондон. „Беше лудница. Отвън ни чакаха поне 50 души папараци, но тя се справи като истински професионалист. Беше просто невероятна. Мисля, че тогава се влюбих в нея за първи път“, спомня си актьорът.

Амал не само успяла да се справи с папараците, без да трепне, но също така е била и достатъчно овладяна, за да се справи с цялата суматоха около връзката им. Все пак красивата ливанка доста изпотила съпруга си, докато му каже „Да“. „Наложи се да правя всякакви шантави неща. Пишех й писма от името на кучето си. Дори твърдях, че е отвлечено. Всички тези щуротии обаче имаха ефект, когато най-накрая ми каза „Да“, казва актьорът.

Джордж Клуни и Амал почти провалили  първата си среща, сн. You Tube

Джордж Клуни и Амал почти провалили първата си среща, сн. You Tube

Той признава, че заради Амал останал за малко в Лондон, а нещата помежду им се развили с шеметна скорост. „Стана много бързо. Буквално за дни осъзнах, че това е жената на живота ми и искам да се оженя за нея. По-трудно беше да убедя нея да ми каже „Да“, разказва още Джордж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар