Джордж Клуни отнесъл куп гаври в гимназията заради парализа (Топ-4 на малтретираните в училище звезди)

Гласувайте за статията

За холивудският плейбой първия учебен ден не бил празник, а истинско мъчение

Джордж Клуни, който стана един от най-харесваните мъже в Холивуд е преживял тежки времена в училище. Особено в годините когато бил в гимназията.

Джордж Клуни
Снимка: cosmo.ru

Звездният актьор бил малтретиран от съучениците си, които му лепнали прякора Франкенщайн, заради сериозно заболяване.Като гимназист бъдещият повелител на женски сърца страдал от парализа на лицевия нерв. Половината му лице било парализирано и изкривено. А лявото му око било затворено. Слава богу, парализата е временна и в последствие оздравява.

ПреД изданието The ​​Mirror Клуни признава, че това е най-лошото време от живота му и казва: „Бях осмиван и гаврен, но този тест ме направи по-силен и разви чувството ми за хумор.“

На Джулия Робъртс й викали Жабата
Снимка: cosmo.ru

Джулия Робъртс е сред звездите, коЯто също не обича да си спомня първия учебен ден. Хубавата жена също била осмивана от съучениците си. Най-безобидния прякор, с който се обръщали към нея бил Жабата.

Само, че в гимназията Джулия разцъфнала и започнала да носи къси панталонки в учлище. С които подлудила всичките момчета.

Слай имал пракор Квазимодо
Снимка: cosmo.ru

Силвестър Сталоун също е малтретиран в школото. При раждането бъдещия Рамбо бил изваден с форцепс. Което довело до парализа на част от лицето, както и до нарушения в речта. Затова Сталоун се притеснявал да говори пред черната дъска и си спечели прозвището Квазимодо.

Шейк гаврена за високоя си ръст, тъмната кожа и дебели устни
Снимка: cosmo.ru

Топ моделът Ирина Шейк признава: „Момчетата никога не ме харесваха. В училище ме дразнеха с пръчка, защото бях прекалено висока и много слаба. Викаха ми  Чунга-чанга, защото имах тъмна кожа и плътни устни“, признава рускинята в интервю за списание Hello! Да, сочните устни и тъмната кожа и дългите крака, които донесоха на Шейк  милиони, бяха обект на много гаври в училище.

 

 

 

.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар