Джордж Клуни обречен на самота като Брад Пит (Вижте защо и неговият брак се разпада)

Гласувайте за статията

Джордж Клуни ще остане самотен като Брад Пит, една от най-красивите двойки е на крачка от развод

Джордж Клуни като нищо ще повтори нещастната съдба на приятеля си Брад Пит. Въпреки, че опроверга слуховете за развод с Амал в действителност отношенията в семейството никак не са розови и фактите говорят, че са на крачка от окончателна раздяла.

Снимка: Инстаграм

Актьорът не е виждал децата си повече от месец. Амал която е успешен адвокат взе Ела и Александър и се готви за развод. Тъй като тя е с юридическо образование Клуни неуспява да се срещне с децата по законен път.

Двойката не е виждана заедно от миналия декември. А се говори,че в семейството не всичко върви по мед и масло още с раждането на близнаците.

Ето няколко причини, заради които можем да станем свидетели на поредния холивудски развод.

Преди сватбата Джордж Клуни бе официално необвързан мъж. За период от 20 години той бе свикнал на определен начин на живот. Партитата заемаха важна част от свободното му време. Като например фирменото с Ранди Гербер и Синди Крауфорд.

Миналата година Амал помолила Джордж да го отмени заради близнаците. Но той оставил жена си в къщи и се забавлявал без нея. След, което тя на инат отишла в нощен клуб със Синди и останала там цяла нощ.

Клуни се оказа и незрял баща. След първоначалната еуфория след раждането на децата Джордж като, че ли се отегчи от задълженията и половинката му все по-често бе забелязвана сама на разходка с близнаците.

Снимка: wday.ru

Малко преди да срещне съпругата си актьорът бе във връзка с Рене Зелуегър и други знаменити личности. Славата му се носеше на непоправим любовник. След брака обаче Амал, която е много ревнива не подозираше, че благоверният й ще продължи да прегръща светските красавици.

Джорд Клуни на парти с Каролина Куркова
Снимка: wday.ru

Не на последно място е, че Амал жертва кариерата си в името на децата. Докато Джордж често отсъствал от вкъщи. Освен това преди брака успешната адвокатка била независима жена. А според приятелите на двойката материалната зависимост от съпруга й силно потиснала егото й, пише wday.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар