Джордж Клуни: Не вярвах, че някога ще имам деца! (+ Защо плаче всеки ден?)

Гласувайте за статията

Джордж Клуни разкри, че не е предполагал, че някога ще стане баща

„Не вярвах, че ще имам деца и семейство. Бях се примирил, че ще остана ерген, ще работя и после се появиха Амал и близнаците“. Така Джордж Клуни коментира факта, че съпругата му е променила целия му живот.

Актьорът гордо се разхожда с телефон в ръка и през два часа очаква снимка на бебетата си. „Те са невероятни. И всеки път като ги видя, ми се иска да съм до тях. Съжалявам за всяка секунда, в която сме разделени“, разкрива още актьорът.

Джордж признава също така, че е много доволен от факта, че е станал баща. „Бебетата са толкова послушни. Те почти не плачат. За разлика от мен, който плача по 4 пъти на ден най-малко“, споделя актьорът. Той признава също така, че е изключително изморен от грижите, тъй като става по няколко пъти нощем, за да нагледа децата. „Ние не спим. Амал е герой, че издържа стоически тези изпитания, но няма по-голяма радост от тази“, споделя още той.

Джордж се хвали още, че малкият Александър расте много по-бързо от сестра си. „Той вече е почти два пъти колкото нея. Истински великан е. И яде толкова много. А тя е крехка, миниатюрна — една перфектна малка госпожица“, не може да им се нарадва актьорът.

Той признава, че най-голямото му щастие са близнаците и не може и ден да стои отделен от тях. „Преживях дълги години сам, посветен на работата и кариерата си. Миналото не ми липсва — обожавам семейството си и искам да бъда само с тях“, допълва още той.

Актьорът признава, че да станеш на 56 години е голямо изпитание. Но го понася с усмивка. „Те са прекрасни. Бил съм кръстник на 20 деца на мои приятели, знам колко е трудно. И все пак — когато се родят твоите деца, нищо не може да те подготви за този момент“, добавя той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар