Джордж Клуни крие незаконно дете (Амал бясна, иска развод)

Гласувайте за статията

Амал Клуни не е на себе си, Джордж има незаконно дете

Джордж Клуни и Амал са в много сложна ситуация. Стана ясно, че актьорът е заподозрян, че има незаконно дете. А съпругата му е ужасена и иска развод.

Според негов близък другар неотдавна Джордж получил писмо от анонимен автор, който се представил за приятел на бившата му изгора Стейси Киблер, като му заявил, че нейната по-голяма дъщеря е от него. Нещо повече, той поискал от актьора да предостави ДНК и да си направи тест за бащинство.

А най-лошото в случа е, че скандалното писмо попаднало в ръцете на Амал. И естествено тя му спретнала скандал, че е скрил от нея незаконното си дете. Сцената била ужасна и се стигнало до искане за развод.

На Джордж Клуни май ще му се наложи да иска прошка от Амал
Снимка: Инстаграм

Пикантността на създалата се драма идва от факта, че наистина Клуни може да е баща на дъщерята на Стейси Киблер. Холивудската звезда  се среща с нея в продължение на три години. Раделили се най-неочаквано при загадъчни обстоятелства. Като според медиите инициатор за края на връзката им била любовницата.

Говори се, че по онова време Стейси страстно искала дете от актьора и по всякакъв начин се стараела да го убеди. Тогава той макар да е на 53 години не бил готов да създаде потомство. Но според приятели на Киблер тя била готова на всичко да роди от него.

Според слуховете бившата му може да е забременяла чрез измама като го е заблудила. И тогава най-изненадващо един ден Стейси му се обадила и и му казала, че го напуска. Джордж останал като гръмнат защото до сега не му се било случвало така да го зарязват. Но все пак като джентълмен й пожелал щастие, предават от newsyou.info.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар