Джордж Клуни и Амал разбиха слуховете за развода (Двойката сияе от щастие на гости на принц Чарлз)

Джордж Клуни и Амал разбиха слуховете за развода (Двойката сияе от щастие на гости на принц Чарлз)
5 (100%) 1 vote

Джордж Клуни и Амал разбиха слуховете за развод

Няма лъжа, няма измама! Джордж Клуни и Амал са заедно и дори не са помисляли за развод. Напук на изключително разгорещените слухове, че двойката е пред раздяла, те се появиха в двореца Бъкингам. И то на галавечеря организирана от принц Чарлз.

Джордж и Амал са изключително близки приятели на принц Хари и Меган Маркъл, като дори бяха сред най-близките им гости за сватбата. Именно Джордж изпрати частния си самолет, за да вземе херцогинята на Съсекс за бебешкото й парти в Ню Йорк. И пак той я върна.

Близките отношения на семейство Клуни с британското кралско семейство бяха затвърдени с покана за гостуване на галавечер, организирана от принц Чарлз.

Двойката обаче използва случая и за да сложи край на всякакви слухове, че са разделени. Както е известно, от седмици се спекулира, че двамата са пред развод, а Амал е взела децата и е напуснала съпруга си, местейки се в Лондон.

„Няма никаква драма. С Амал имаме стабилен брак и няма да се развеждаме“, заяви бесен Джордж Клуни по повод на слуховете. Мълвата гласеше, че съпругата му излязла на вечеря с приятелки в лондонски клуб и полупияна заявила, че е напуснала съпруга си и е отчаяна, че не може да се справи сама с двете им деца.

Джордж Клуни и Амал разбиха слуховете, че са пред развод сн. Инстаграм

Джордж Клуни и Амал разбиха слуховете, че са пред развод сн. Инстаграм

В действителност актьорът се пенсионира именно, за да може съпругата му да продължи с работата си като адвокат по човешките права. Клуни почти не поема филмови ангажименти, с малки изключения. И то пак, за да се грижи за децата им. Той неведнъж е споделял, че работата на съпругата му е изключително значима за него. И той безусловно я подкрепя. И в името на семейството им се отказва от активна кариера. За да може тя да се отдаде на кариерата си. Очевидно двамата са използвали приема в Бъкингам именно с тази цел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар