Джордж Клуни: Амал ме превърна в домакиня! (Актьорът чисти, пере и мие чинии всеки ден)

Джордж Клуни: Амал ме превърна в домакиня! (Актьорът чисти, пере и мие чинии всеки ден)
4 (80%) 2 votes

Джордж Клуни определено ни скрива шапката с неочакваните си признания

Независимо че актьорът постоянно иска да ни убеди колко е щастлив с жена си, все пак някои факти от ежедневието му будят недоумение. Оказва се, че на стари години Джордж Клуни се е превърнал в домакиня. И както изглежда, виновникът за това е жена му. Съвместният им живот явно изиграва лоша шега на мъжкаря от Холивуд. Вместо да ни изненадва с екшън роли например, Клуни се е отдал на домакинстването.

Самият той признава, че откакто е семеен мъж, върти къща и деца като за световно. Миенето на чинии, чистенето, прането и прибирането на дрехите на мястото им са сред най-важните му задачи за деня. Невероятно, но факт: Амал превърна съпруга си в домакиня. И всичко това нямаше да е проблем, ако не бяхме свикнали да го виждаме в друго амплоа. Както изглежда, Клуни е захвърлил старото си аз в миналото. На преден план в момента е човекът, който се грижи за децата, жената и дома.

Макар навремето да бе покорител на женските сърца, а и все още да хваща окото на дамите, явно е дошъл моментът, в който да си свие перките. Независимо че съпругата му е една от най-привлекателните жени на Холивуд, трябва да ѝ се признае едно – умее да превръща мъжете в женчовци. Остава отворен въпросът дали самата тя все още харесва мъжа, когото си е довела вкъщи.

Разбираемо е, че актьорът помага в семейните задължения и се стреми да отмени Амал в голяма част от домашните ангажименти. Но признанието, че се чувства като майка си през 1964 г., както пише woman.bg, съвсем естествено ни смущава. Докъде ще доведе подобен развой на събитията у дома, засега остава въпрос с една неизвестна. Дали домакинските задължения няма да изиграят лоша шега на едно от най-щастливите уж семейства на Холивуд, също е уместно замисляне.

Ще повярвате ли, че мачото Джордж Клуни го играе домакиня?

Ще повярвате ли, че мачото Джордж Клуни го играе домакиня?
Снимка: инстаграм

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар