Джордж и Шарлот луди по Меган Маркъл (Обичат я повече и от майка си)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл се превърна в тотална любимка не сaмо на кралицата, но и на най-малките членове на кралското семейство!

Бъдещата кралска снаха Меган Мaркъл бе посрещната с редица предразсъдъци в ролята си на годеница на принц Хари. Изведнъж всичките й недостатъци като развода, произхода и цвета на кожата отстъпиха на заден план, за да дадат път на любовта. Така само след няколко месеца актрисата ще стане пълноправен член на кралския двор, където вече я приемат повече от топло!

В последните дни се заговори, че Меган Маркъл е успяла да измести по популярност дори тоталната фаворитка Кейт Мидълтън. Съпругата на принц Уилям е бременна за трети път. Очаква се да роди броени седмици преди така очакваната кралска сватба през май. Това поставя под въпрос присъствието й на грандиозното събитие.

Но отсега е ясно, че децата и Джордж  Шарлот със сигурност ще присъстват на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. И нещо повече – те ще бъдат в ролята на шафери и ще заведат булката до олтара! Каква мила картинка, нали…

Източници от кралския двор свидетелстват, че Кейт Мидътън и актрисата се познават доста бегло. Освен това, майката на Джордж и Шарлот след години може да бъде в ролята на кралица, защото съпругът й Уилям е спряган за наследник на Елизабет Втора на престола. Именно заради този факт, според запознати, тя няма да присъства на сватбата на своята „конкурентка“, пише dailymail.co.uk.

Меган Маркъл определено не е любимка на Кейт

Меган Маркъл определено не е любимка на Кейт

А хлапетата на Уилям и Кейт не веднъж са се срещали с Меган Маркъл и видимо доста са я обикнали. Самият факт, че ще бъдат на нейната сватба, вместо до наскоро родилата си майка, говори много. Със сигурност и Мидълтън няма да бъде кума на булката, за разлика от своя съпруг. Уилям и върне жеста на Хари и ще влезе в ролята на „кум“. А кралските скандали тепърва предстоят!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар