Джордж и Шарлот изнервиха Кейт на рождения ден на кралицата (Вижте как ги усмирява)

Гласувайте за статията

Джордж и Шарлот лазят по нервите на мама, двамата палавници изнервиха Кейт на РД на парабаба им

Джордж и Шарлот са сладки малки палавници въпреки, че са наследници на престола. На тях нищо детско не им е чуждо макар от крехка възраст да се учат на кралски правила.

Снимки: Gettyimages.ru

Вчера поклонниците на кралското семейство видяха много от членовете на фамилията на балкона на Бъкингамския дворец. Събрани заедно да почетат парада по случай рождения ден на кралицата.

Снимки: Gettyimages.ru

Наред с възрастните бяха и децата им. На балкона наред с принц Уилям и Кейт стояха четиригодишния принц Джордж и тригодишната принцеса Шарлот. Както и другите внуци на Елизабет втора.

Снимки: Gettyimages.ru

Малкия принц бе развеселен от нещо и въпреки сериозността на събитието се хилеше непрекъснато. След забележка от страна на Кейт да се държи прилично в помощ на херцогинята се впусна седемгодишната му братовчедка Савана Филипс. Която е внучка на принцеса Ан. Тя по детски запуши с ръка устата на Джордж за да му покаже, че трябва да се държи по-сериозно.

Снимки: Gettyimages.ru

В един момент пък настана смут тъй като имаше повече деца, събрани на едно място. Принцеса Шарлот се наведе загуби равновесие и падна по време на авиошоуто. Кейт като грижовна майка държеше под око децата си и видя какво се случи.

Снимки: Gettyimages.ru

Снимки: Gettyimages.ru

Изплашено момиченцето се разплака и то доста силно. Катрин макар ядосана от Джордж  го взе на ръце и Шарлот  се успокои в нейните прегръдки, предават от електронното издание spletnik.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар