Джордж и Амал Клуни бесни: Папараци снимат децата ни незаконно! (Фотофакт)

Гласувайте за статията

Първи снимки на близнаците на Джордж и Амал Клуни, семейството бясно

За първи път близнаците на Джордж и Амал Клуни се появиха пред света. Папараци снимаха звездните бебета незаконно и публикуваха снимките в едно от най-известните списания във Франция. Актьорът и съпругата му са бесни и искат да съдят изданието заради разпространените кадри.

Актьорът е силно притеснен за безопасността и здравето на децата си и затова ги изведе от Англия, избирайки Италия. Той самият многократно призна, че със съпругата му получават заплахи и се страхува за нея и семейството им. „Аз няма да правя репортажи от Сирия и Афганистан, а Амал няма да пътува в Близкия изток и Саудитска Арабия заради работата си“, заяви преди време Джордж. Той призна, че откакто съпругата му е станала майка, двамата гледат изключително отговорно на брака и живота си.

Намесата на папараците в личния им живот обаче, силно разстрои двойката.

Папараци са продали снимките на френското списание „Воаси“, на които се виждат съпрузите, докато носят малките Ела и Александър на разходка в градината. На друг кадър те си играят с бебетата, а на трети се виждат малчуганите, докато лазят в градината.

„Те практически са нахлули в нашия имот, за да снимат децата. Или са се покачили на дърветата около оградата, за да направят снимките, което също е незаконно“, казва още Джордж.

Семейство Клуни смята да съди списанието, а от там отговориха, че не са направили нищо незаконно. „Не сме изпращали никой в дома на семейство Клуни. Снимките са в отговор на огромния обществен интерес. По никакъв начин не сме заплашили нито безопасността на децата, нито тази на родителите им“, твърдят те.

Съдейки по това, че Джордж и Амал Клуни буквално избягаха в Италия след раждането им, явно проблемът е по-голям. И много по-сериозен, отколкото предполагат самите медии.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар