Джорджина на Роналдо втрещи с огромно Д (Вижте как се изложи – Снимки)

Гласувайте за статията

Огромни задни части напоследък демонстрира любимата на Роналдо – Джорджина Родригес

Какво се опитва да постигне красавицата, засега не е ясно. Факт е обаче, че тя много обича дупето си и не спира да го натрапва на феновете си. Както изглежда, гаджето на футболната легенда Кристиано Роналдо съвсем не се срамува от даденостите си. Макар формите ѝ да са значително обемисти, това хич не я притеснява. Джорджина Родригес със сигурност е по-пищна от повечето известни дами и вероятно се опитва да извлече полза от това. Дали успява, е друг въпрос.

Като че ли Джорджина е попрекалила

Като че ли Джорджина е попрекалила
Снимка: инстаграм

Наистина, последните фотоси на фурията в мрежата будят изумление. Категоричен е начинът, по който бъдещата жена на Роналдо акцентира върху формите си. Кадрите говорят повече от всякакви думи. Дори неангажираща разходка с бебе в количката може да бъде превърната в арена на големите задници. Целенасочена ли е активността на Джорджина по темата с дупетата, не се наемаме да гадаем, но би било хубаво красавицата понякога да спестява част от гледката.

Красавицата знае как да покаже най-добре точно дупето си

Красавицата знае как да покаже най-добре точно дупето си
Снимка: инстаграм

Освен натрапващото се дупе кадрите ангажират вниманието и с друго. Позите, които използва хубавицата, още повече привличат погледа към упоменатото място, коментира и tialoto.bg. От една страна, е възможно тренировките на Родригес във фитнеса да са посветени именно на извайването на идеалното дупе, макар и доста обемисто. Самата тя споделя, че като партньорка на един от най-известните спортисти в света има далеч по-голям стимул да се грижи за себе си и да се вкара във форма. От друга страна обаче, наблягането върху визията на въпросното дупе явно е дошло в повече. То ще се излее от дрехите, ако евентуално не се разлива извън банския. Банските, разбира се, са чудесна алтернатива, когато трябва да заголиш плът. Къде остава естетиката, е съвсем отделен въпрос. Факт е, че Джорджина може да се похвали не само с огромно дупе, а и с нестихващо желание да ни го покаже.

Успяхте ли да го видите добре?

Успяхте ли да го видите добре?
Снимка: инстаграм

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар