Джорджина Родригес показа прекалено много плът (Вижте я с деколте до пъпа и цепка до талията – Снимки)

Гласувайте за статията

Булката на Роналдо прекали с разголването, показа прекалено много плът

Джорджина Родригес, която преди да срещне Роналдо нямаше нищо общо със света на знаменитостите, след съдбовната среща с футболиста реши да се пробва като модел на бельо.

Сега тази пищна красавица не пропуска момент да демонстрира прелестите си, но понякога прекалява. Така се случи и на червения килим на филмовия фестивал във Венеция.

Джорджина Родригес на червения килим във Венеция
Снимка: Инстаграм

В дългата черна рокля с пайети Джорджина би изглеждала блестящо, ако не бе прекалила с ефекта пуш ъп. В резултат, на което и без това впечатляващия й бюст направо изскочи от деколтето. Освен това гърдите й бяха повдигнати толкова много, че бяха образували странни гънки.

Прекалено повдигнатите гърди на Родригес правят странни гънки
Снимка; Инстграм

Кройката на роклята също изигра лош номер на Родригес. На първи място тоалета бе много тесен за пищния й ханш. Дълбоката цепка се разтваряше прекалено и красавицата рискува да покаже на фотографите повече, от колкото е прилично. Джорджина непрекъснато придържаше с длан цепката и се почувства доста неловко.

Снимка: Инстаграм

Бъдещата булка на футболиста бе прекалила и с блясъка, който щедро бе нанесла на краката си. И това й стори лоша услуга – бедрата й изглеждаха много по-дебели и широки.

Като цяло половинката на Кристиано Роналдо ще трябва дълго да се учи от грешките си, за да не прави подобни модни гафове. Впрочем това се случва  почти при всяка нейна поява на червения килим, предават от wday.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар