Джорджина на Роналдо и майка му в лют скандал (Моделката отказа да живее с Долорес – Подробности)

Гласувайте за статията

Джорджина на Роналдо и майка му Долорес не се разбират изобщо

Отношенията между майката на Кристиано Роналдо Долорес Авейро и приятелката му Джорджина Родригес са на нож и футболната звезда се е видял в чудо. Затова и по време на карантината двете е рябвало да бъдат държани далеч една от друга, пише португалското издание „Корейо де Маня“.

Майката на звездата на „Ювентус“, която навремето успя да го скара с рускинята Ирина Шейк, сега май се опитва да разкара и майката на дъщеря му Алана. Светските издания в родината им надушиха скандала, след като Роналдо и любимата му се пренесоха в къща под наем по време на карантината, въпреки че първите дни прекараха в имота на футболиста на остров Мадейра.

Джорджина на Роналдо

Снимка: Инстаграм

Невъзможността да се завърнат в Италия завари семейството на Кристиано на родния му остров Мадейра на гости в къщата на Долорес, която е достатъчно голяма за да живеят всички без пролбем под един покрив. Но на 3 март 65-годишната дама получи лек сърдечен пристъп, а два дни по-късно Джорджина и децата се изнесоха в къща под наем, струваща 3500 евро на седмица. Предлогът бе, че Долорес има нужда от спокойствие за възстановяването си.

Медиите усетиха напрежението между снаха и свекърва от факта, че майката на играча е спряла да следва Джорджина в профила й в Инстаграм и го превърнаха в скандал. Самата Долорес нарече в собствения си профил приятелката на сина си „снаха“, макар двамата да нямат официално брак.

Самата Долорес обяснява: „Възрастните хора не можем много да се оправяме с модерните технологии. Не ги разбирам всичките копчета, излизащи на екрана на телефона ми, и може да съм натиснала някое без да съм разбрала какво прави то.

Но и какво толкова е станало, че вече не следвам Джорджина в Инстаграм, нали тя е до мен през цялото време!? Спрете да си търсите истории, няма разрив между нас.“

Изданието припомня, че преди години именно майката на Кристиано въртя и сука докато не раздели сина си с предишната му любов Ирина Шейк, пише България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар