Джордже Михалевич с няколко опити за покушение преди разстрела (Нови разкрития за убийството му)

Джордже Михалевич завлякъл куп хора с пари

Джордже Михалевич на няколко пъти е бил мишена на покушения преди показния му разстрел в ЮАР. Журналистката Патриция Кирилова коментира в ефир бруталното убийство на съпруга на Мис България Наталия Гуркова.

„Той споделяше, че е имало опит за покушение над него“, хвърли бомба Кирилова в сутрешния блок на България он Еър. „В ЮАР е доста опасно място за живеене. Особено за хора, които не са местни. Наталия не случайно е от толкова дълго време в България. Сигурно и децата тук са по-сигурни“, предположи тя.

„Ако един мъж тръгне по лесния път винаги стига в престъпния свят. При манекенките е същото. Те няма да си намерят някоя трудна работа. Ще искат да се снимат, да е лесно и да излизат нерегламентирано с богати и известни мъже. Там интереси не са свързани с чувства, а с пари и да можеш да кажеш „Виж с кой излизам“, каза още Кирилова по повод как известните и красиви българки масово излизат с богати мъже.

Наталия Гуркова Джордже Михалевич убийство
Снимка: Блиц

„Бях на 15 години когато разни мъже ме дърпаха на „Витошка“ от същите тия мъже, които са дърпали и сегашните миски. Аз им се изсмях. Една жена се учи в първите си седем години и от майка си дали да бъде проститутка или не. Аз знаех, че не съм родена за това и да разхождам някакви маркови дрешки“, отсече Кирилова, предават от Блиц.

Запознати издават пък, че приживе Джордже е завлякъл не малко хора с пари. И не е чудно някой от тях да е решил да си разчисти сметките.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.