Джордже Михалевич се състари ужасно след раздялата с Наталия Гуркова (Снимки)

Джордже Михалевич се състари ужасно след раздялата с Наталия Гуркова (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Джордже Михалевич страда ужасно от раздялата с половинката си

Джордже Михалевич се е състарил покрай проблемите с Наталия Гуркова и грижите за децата им

Джордже Михалевич се състари ужасно след раздялата с Наталия Гуркова. Съпругът на една от най-красивите носителки на титлата Мис България се грижи съвсем сам за двете им деца, докато благоверната му си е у нас. И ако се вярва на слуховете, се забавлява с новия си любовник.

9-годишната Джорджия и 4-годишният Кристиян живеят при баба си Мира в Йоханесбург, заедно с татко си.

В началото свекървата проявявала разбиране и с охота помагала в грижите за двете деца. Отсъствията на Гуркова обаче ставали все по-чести и все повече се проточвали във времето, а слуховете за извънбрачна афера на миската, принудили Мира окончателно да обърне гръб на снаха си.

Джордже МихалевичМайката на милионера Джордже Михалевич вече не искала и да чуе за Гуркова. Това личи и от социалната мрежа, където на профилната си снимка Мира позира само със сина си и двете си внучета, а Наталия умишлено не е включена в семейното фото.

Свекървата не е единствената разочарована, разбира се. Сърбинът Михалевич, който все още обожава Гуркова, буквално вехне по жена си.

Милионерът видимо е отслабнал и се е състарил, а близки до семейството са изключително притеснени за здравословното му състояние. Въпреки упоритите слухове, Джордже не искал да повярва, че съпругата му си има друг, и се надявал това да е просто поредната криза в брака им, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар