Джордже Михалевич разстрелян заради убиеца на Аркан? (Вижте новите версии за убийството)

Джордже Михалевич е укривал убиеца на Желко Ражнатович-Аркан

Джордже Михалевич е бил застрелян заради убиеца на Аркан. Това е една от версиите, по която работят разследващите убийството на мъжа на Наталия Гуркова.

Две седмици преди покушението Джордже е бил в България, където заедно с Наталия е присъствал на откриването на столичен клуб. Запознати твърдят, че след това е заминал за Сърбия. Среща там довела до фаталния инцидент, твърди едната версия. Мафиоти от западната ни съседка били бесни, защото дълго време Джордже укривал убиеца на Желко Ражнатович – Аркан – Милан Джурич.

Той бе осъден в Сърбия, но избяга в ЮАР. Преди пет месеца беше застрелян там, като Михалевич. Не я ясно защо съпругът на Гуркова се е забъркал с килъра, но това може да е коствало живота му. Той е знаел, че е на мушката, но дори е нямал охрана, а поршето му не е било бронирано.

Джордже Михалевич убийство
Снимка: Фейсбук

Според друга версия, Джордже е бил изнудван от сръбски и черногорски наркотрафиканти за пари, пише „Галерия“ позовавайки се на свои източници.

Хора на мафиота Дарко Шарич са го заплашвали, че ако не отчита редовно милиони от бизнеса си с елмази може да пострадат жена му и децата му. Това принудило Михалевич да го предаде на полицията.

Мъжът на Гуркова бе разстрелян пред очите на десетки хора на светофар в Бедфорвю. Двамата килъри на мотор „Кавазаки“ го следвали от ресторанта, в който вечерял и издебнали подходящ момент да го ликвидират. Полицаите твърдят, че именно рекетът срещу Шарич го е накарал да го натопи пред ченгетата. Това накарало Шарич и аверите му да ликвидират бизнесмена. Наркотрафикантът, който беше издирван в Сърбия, владее бизнеса с кокаин от Латинска Америка за Европа. Той бе обявен и за мозъка на мафията на Балканите. Беше закопчан преди 4 години и осъден на 20 години затвор.

Разследващите смятат, че има поне още една версии за убийството.

Черногорският бизнесмен, който се занимава с бизнес с брилянти, имал проблеми с грузинска конкурентна мафия. Местните полицаи обаче не са засичали преки контакти на бизнесмена и заплаха от грузинците, така че тази версия е най-малко вероятна, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.