Джон Кристофър на Джони Деп копие на актьора (Вижте го на разходка с гаджето – Снимки)

Гласувайте за статията

Синът на Джони Деп му одра кожата, младежът досущ прилича на баща си

Синът на Джони Деп вчера се появи след доста голямо отсъствие. Джон Кристфър III както е цялото има на сина на холивудския актьор бе забелязан по улиците на Париж.

18-годишният младеж бе в компанията на приятелката си Камила Янсен. Влюбените млади се наслаждаваха на хубавото време, разговаряха за нещо и се държаха за ръцете.

Наследникът на Джони Деп копие на баща си
Снимки: spletnik.ru

Наследникът на Ванеса Паради и Карибският пират започва все повече да прилича на баща си, забелязват феновете и казват, че направо му е одрал кожата. Той се среща с гаджето си от доста време. Те бяха видени в Лос Анджелис за първи път през август миналата година и не криеха, че са влюбени един в друг, предават от spletnik.ru.

Камила поздрави Джон с рождения ми ден
Снимка: Инстаграм

На рождения ден на Джон, който бе в началото на април Камила публикува в Инстаграм тяхна обща снимка. На която го е прегърнала през раменете. Двадесет годишната девойка написа към фотото: „Честит рожден ден, любов моя!”

Малко се знае за приятелката на сина на Джони Деп. Тя е модел и начинаеща певица, която е доста активна в социалната мрежа. Често участва в снимки за модата, а само преди няколко месеца бе на корицата на исландското издание на списание L’Officiel.

Синът на Джони Деп страни от известност
Снимка: Инстаграм

Синът на актьора пък страни от светската популярност и не иска да е известен като баща си и майка си.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар