Джони Деп продава изумителния си мезонет (Снимки от мега тузарския му дом)

Гласувайте за статията

Докоснете се до впечатляващия  дом на Джони Деп, направете виртуална обиколка из дома му и ще останете без думи

След развода си Джони Деп е решил да се радели с мега тузарския си мезонет. Карибският пират е обявил шикозното си жилище за цена от 12, 7 милиона долара. Уникалният дом на актьора е повече от впечатляващ. Поразява с красивия си вид и напълно си заслужава исканата космическа сума.Домът на Джони Деп 4

Мезонетът на Джони Деп се намира в една от най-феноменалните сгради в Ел Ей. Това е небостъргачът „Колумбия”. На последния му етаж може да откриете прочутия дом на актьора, предават от електронното издание  dama.bg.

Мезонетът е изключително обширен. В него са вкарани пет по-малки апартамента. Общата му площ е от 1070 кв. метра. Неповторомото жилище на Джони Деп предизвиква истинско възхищение. Заради интересния си интериор. Решен изцяло в стил арт деко. И най-вече с иновативни и нестандартни виждания на архитекта проектирал това истинско произведения на изкуството.

В четирите обединени апартамента има по две спални. Само петият е обявен за ергенска квартира. Където яркия карибски пират е посрещал гостите си на изискани луксозни партита. В уникалната обстановка Вип поканените са се наслаждавали на мекия вкус на малцово уиски или бърбън.

Разгледайте снимките от мезонетът на Джони Деп. Направете една виртуална обиколка на това уникално творение на архитектурата. За да се запознаете в какъв лукс живеят истинските холивудски звезди. За съжаление само величия от техния ранг могат да си го позволят. И то напълно заслужено.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар