Джони Деп пред съда: Амбър е нарцистичен социопат! (Лъснаха скандални подробности от брачния им живот)

Гласувайте за статията

 Актьорът отрича да е посягал на бившата си и я нарича нарцистичен социопат

Процесът на Джони Деп срещу The Sun тече с пълна сила в Лондон. Актьорът се опитва да оспори материал, публикуван след раздялата му с Амбър Хърд, в който той е наречен чудовище, пребило жена си.

Карибският пират говори пред съда и разказа много подробности за нещастния си брак с втората си съпруга. Като  сподели шокиращи истории, които са го принудили да се разведе. Търпението на Деп се изчерпало когато Амбър му погодила извратена шега заедно  нейна приятелка.

Джони Деп отива в съда в Лондон
Снимка: GETTY IMAGES

Актрисата се изходила по голяма нужда в леглото му и считала това за безобидна смешка, а Джони разбрал, че с извратения й номер е дошъл края на брака им.

Карибският пират не спира да отрича, че е малтретира физически Амбър Хърд и я нарича пресметлив нарцистичен социопат като казва: „Никога не бих ударил жена – при никакви обстоятелства или случаи.Това е неприемливо и никога няма да се случи.”

Според актьорът обаче самата тя е използва физическа сила срещу него. През 2014 го ударила в лицето по време на полет с частен самолет, а през 2015 го замерила с бутилка водка и порязала пръста му.

Снимката на окървавения Джони Деп, предоставена като доказателство в съда

Актьорът показа на съда снимка от болницата, на която лежи на носилка с окървавени ръце, след нападението на Амбър.

Освен това показа на съдията аудио записи, на които се чува как актрисата признава, че го е ударила в челюстта, въпреки, че никой няма да му повярва.

Амбър Хърд отива в съда по делото на Джони Деп
Снимка: GETTY IMAGES

Хърд пък нарече бившия си жесток насилник, който често я напада под въздействие на алкохол и наркотици. Деп призна пристрастността си, но е категоричен, че никога не е пребивал жена си, предават от glavcom.ua.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар