Джони Деп избяга през глава от Белград (Актьорът няма миг покой от местните жрици)

Гласувайте за статията

Джони Деп напусна Белград, преследват го жрици на любовта

Джони Деп напусна Белград. Актьорът се изнесе буквално през глава от хотела си, след като бе налазен от неизвестни и известни местни хубавици и жрици на любовта.

Желаещите да се запознаят с актьора и да прекарат няколко часа в компанията на Джак Спароу се оказаха безкрайно много. Именно затова Деп реши да се изнесе от хотела си.

Управата споделя, че той е настоял тайно да бъде изведен и преместен извън Белград. Деп трябва да остане в Сърбия в следващите 5 седмици за снимките на нов филм, но настойчивостта на фенките му, започна да му се отразява.

„Те не го оставят намира. Направо го съсипват. Труженички, кралици на нощта, млади момичета, жени — всички му се предлагат безсрамно. Най-ужасно е за служителите на хотела, тъй като те настояват да бъдат представяни и рекламирани от тях. Беше кошмар“, споделя възмутен служител от хотела.

Актьорът, който настоявал да се запази местоположението му в тайна, бил преместен в крайна сметка в друг хотел. При това заедно с него трябвало да бъдат тайно закарани готвачът му, фитнес инструкторът му, мениджърът, доверен служител, който се грижел за него и още няколко души от антуража му.

Джони Деп бяга през глава от Белград сн. Уикипедия

Джони Деп бяга през глава от Белград сн. Уикипедия

Деп не е коментирал случващото се, но се изнесъл през малките часове на нощта. Актьорът е в Сърбия за снимките на нов филм и настоял никой да не знае къде точно се намира. За съжаление любопитните папараци бързо разкрили местонахождението му. И той се принудил да се справя с цяла тълпа нахални момичета на повикване, които обсаждали хотела и се опитвали да влязат в него. Отделно, актьорът се борел и с нахалните си фенки, които също не се отказвали. Къде се намира в момента звездата не е ясно, а местоположението му се пази в пълна тайна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар