Джони Велинов върти далавери на дребно в ЦСКА

Гласувайте за статията

Има ли някой, който да не е изцедил нещо от червения отбор?

Джони Велинов

Джони Велинов си прави тънки сметки

Скандалите с адрес ЦСКА нямат край. Шефът на Детско-юношеската школа на тима Георги Велинов върти черна борса с анцузи, от която лапа солидни пари зад гърба на клуба, научаваме от „Уикенд“.

В последно време името на легендарния вратар на „червените“ бе замесено с няколко скандала. Джони бе обвинен, че е прокарал корупционна схема в школата и взимал пари от родителите, за да налага децата им. Това бе потвърдено от юношата на ЦСКА Георги Шопевски, който разкри в скандално интервю, че за да играят, надеждите на клуба трябва да бутат под масата на Велинов. „Представяте ли се докъде са стигнали мишкарските действия на Велинов, щом ходи до Русе, за да купува анцузи за по 50 лева, а после ги продава на децата за по 150. На всичкото отгоре е заплашвал футболистите, че който не му брои исканите пари за екипировката, да си събира багажа и да напуска. Родителите са потресени от корупцията в школата“, разкри бившият треньор Мирчев.

„В ЦСКА Велинов налага връзкари за сметка на кадърните деца. А после искаме школата да ражда таланти. Няма как да стане с директор като Джони“, добави специалистът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар