Джихан от Твоят мой живот показа истинското си семейство (Невиждани снимки)

Гласувайте за статията

Джихан от Твоят мой живот показа семейството си

Турският актьор Еркан Петеккая е един от най-обичаните артисти, особено след ролята на Джихан от Твоят мой живот.  И ако досега сме имали възможност да го видим в различни роли в турските сериали, сега той за първи път показа семейството си и в живота.

За звездата, чиято най-впечатляваща роля е тази на капитан Али от „Времето“, се знае, че пази грижливо далеч от пресата личния си живот. Но след като спечели симпатиите на многобройната публика с ролята си на Джихан от Твоят мой живот, той за първи път показа семейството си.

В сериала Джихан имаше нещастен брак с Дилара, с която искаше да се разведе и бе влюбен в красивата Гюлсерен, която е майка на истинската му дъщеря Хазал. В сериала момичетата бяха разменени в болницата след раждането на Дилара.

В личния си живот Джихан, или Еркан, е щастливо женен мъж и със съпругата си имат син. Актьорът не крие, че момчето е най-голямата му радост и гордост. И напоследък все по-често споделя снимки с него.

След края на сериала „Твоят мой живот“, Еркан Петеккая не се е похвалил с нито един ангажимент все още, но е доста активен в социалните мрежи, като публикува снимки със семейството си.

Актьорът ревностно се грижи за съпругата си Дийдем и единствения им син, когото обожава. Заради съпругата си, той твърдо отказва и да прегръща или целува други жени пред камерите. А консервативното му поведение често пъти става обект на критики от страна на негови колежки или на аудиторията.

Джихан от Твоят мой живот показа истинското си семейство

Джихан от Твоят мой живот показа истинското си семейство

От снимките на семейството обаче може да се заключи, че неговият наследник е взел гените на татко си. Или поне по отношение на физическия му вид. А дали ще покаже и афинитет към актьорството, остава да се види. Нищо чудно да поеме по неговия път в бъдеще.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар