Джино унижи Моника Валериева – заплю я публично! (Видео)

Джино унижи Моника Валериева – заплю я публично! (Видео)
3.67 (73.33%) 3 votes

Джино не можа да сдържи нервите си и заплю моделката

Джино определено не храни добри чувства към Моника Валериева

Джино унижи повече от жестоко Моника Валериева. Бившият на Джена не успя да сдържи нервите си към моделката, която миналата седмица го номинира за изгонване и в разгара на поредния конфликт в Къщата се изплюва по време на разговора си с нея. Очевидно показвайки по този начин пълното си пренебрежение към любовницата на Валери Божинов като човек.

Джино се изплю в лицето на Моника

Джино се изплю в лицето на Моника

В скандала съвсем естествено, е намесен и Люси, с когото Моника не се разбира от самото начало на престоя им в Къщата. Напрежението помежду им обаче ескалира до степен, в която и възпълничкият режисьор не успява да си сдържи нервите.

В същото време Валериева изпада в истерия заради изгонването на ММА боеца Деян Топалски. И най-вероятно точно това провокира гневната й реакция. Тъй като сред хората, които го номинираха, са точно Люси и Джино.

„Изгониха най-големия мъж в Къщата“, през сълзи изкрещя Моника на Иларионов. Което пък накара феновете да се съмняват дали моделката не е лапнала по ММА боеца, въпреки, че се опита да разиграва неуспешни театри как си пада по Станимир Гъмов.

„По Деян има защо да си падне, така че нищо чудно“, коментират форумци. Които няма как да пропуснат и поведението на моделката, което предизвика не малко дебати в последните дни. И по-конкретно пристъпите й на паник атаки.

Един от които беше неуспешно разигран от нея след като продукцията излъчи как е коментирала останалите съквартиранти зад гърбовете им.

Предвид истерията, в която изпада след изгонването на Деян обаче, нищо чудно този път наистина да й е станало нещо, коментират форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Джино унижи Моника Валериева – заплю я публично! (Видео)”

  1. iLKA

    окт. 07. 2015

    ЗА ПО 50 ЛЕВА СЕ Ч…ШЕ С ВЛАДКО СТЪКЛЕТО ОТ ГАЛЕВИТЕ И ТО С КЕФ , ЗАЩОТО ТОЙ БЕШЕ НАЙ -ЩЕДЪР ИНАЧЕ КОЙ НЕ Е ИСКАЛ НЕ Я Е Е..Л .ОХРАНИТЕ БЕЗПАРКОВЦИ НА БРАТЯТА Я МИНАВАХА ,А БРАТЯТА НЕЕЕ. ТЕ СИ ИМАТ НИВО -ТАЗИ НЕ Я ИСКАТ.В НАШИЯ ГРАД БЕШЕ ТАКА.ТЯ ОБИЧАШЕ ОТ УЧЕНИЧКА ГРУПОВИЯ СЕКС ПО МАЗЕТА И ПАРКОВЕ ..НО МЕЧТАТА И БЕ ДА ПРЕВЗЕМЕ СОФИЯ И СОФИЙСКИ БАРОВЦИ ДА ОБСЛУЖВА ..ТЯ СИ Е НИМФА ,ТАКА ЧЕ НЯМА ПРОБЛЕМ ЗА НЕЯ .А АТАКИТА СА ОТ НЯКОЙ ДОБАВКИ И ТОВА ЧЕ НИКОЙ НЕ Я ИСКА НАСЕРИОЗНО ТАЗИ СИФИЛИСТИЧКА

    Reply to this comment

Добавете коментар