Джино срина Светлана Василева: Безхарактерна предателка! (Вижте как я унижи)

Джино срина Светлана Василева: Безхарактерна предателка! (Вижте как я унижи)
3 (60%) 2 votes

Джино е бесен на Светлана Василева задето се обърна срещу него

Джино нареди Светлана Василева заради лицемерното й отношение към него

Джино срина Светлана Василева. Победителят в Биг Брадър Most Wanted изобщо не крие, че е разочарован от лицемерното поведение на моделката. Която му се пишеше голяма приятелка по време на шоуто. Както и в предишния сезон, в който бяха заедно. На финала на риалити формата обаче тя се обърна срещу него и демонстративно напусна залата с останалите съквартиранти като отказа да го поздрави за победата.

„С никого от Съквартирантите няма да имам близки отношения, дори със Светлана. Аз я защитавах и накрая. Помогнах й да стигне до финал, дадох й един плюс. Тя обаче се обърна срещу мен, застана в другата група. Силно съм разочарован от нея“, споделя Джино пред „Уикенд“.

„Светлана не искаше да влиза в предаването, но й обещах, че ще я пазя, тъй като се познаваме от години и сме приятели.

Джино Светлана ВасилеваГледах на нея като сестричка, а какво получих в замяна? Обърна се срещу мен от страх да не бъде оплюта от останалите съквартиранти“, продължава победителят в тазгодишния Биг Брадър. „Мислих, че е пораснала, но се оказа абсолютно безхарактерен човек, водещ се по стадото.

Не искам да имам нищо общо с такива хора, с предатели. Беше й важно да е на финал и го постигна, но не заради някакви качества, а защото й помогнах“, категоричен е Джино, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар