Джино смени Джена с Преслава! (Фото факт)

Джино смени Джена с Преслава! (Фото факт)
5 (100%) 1 vote

Джино натри брутално носа на бившата си като се хвана с колежката й

Джино без да иска потвърди, че е заедно с Преслава

Джино смени Джена не с коя да е, а с Преслава! Победителят в последния сезон на ВИП Брадър изобщо не си губи времето и изпълни заканата си, че смята да превъзмогне бившата си и да поднови срещите си с жени. Изборът му обаче беше всичко друго, но не и очакван.

Джино заби Преслава

Джино заби Преслава

Тъй като според близките ми, Джино е забил не кой да е, а самата Преслава. С която са засичани все по-често след края на риалити формата. И не крият, че се чувстват много добре заедно. Нещо повече, Преслава излиза много по-често с Джино, отколкото с Гъмов, за когото се говори, че е успял да я спечели.

Изглежда обаче флиртът с актьора е бил само за забавление в Къщата на звездите. И след финала звездата на Пайнер се е сближила с Джино.

djino preslavaКойто също няма нищо против и все по-често качва снимки с нея. А на закачките на онлайн потребителите, че двамата са страхотна двойка и трябва определено да се вземат, Джино отговаря с усмивки и многозначителни лайкове на съответните коментари, видяха от Hotarena.net.

„Крият нещо, не са само приятели, определено“, категорични са онлайн потребителите. Преслава засега предпочита да запази мълчание, но пък тя никога не е афиширала личния си живот твърде явно.

Още повече, че покрай проблемите си с Жоро Бирмата се бои сериозно да обяви с кого излиза, тъй като се страхува от гнева на бившия си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар