Джино се шири в мега палат в Маями (Става съсед на Стоичков)

Гласувайте за статията

Джино купува палат в Маями, възстановилият се от катастрофата брадър започва нов живот

От няколко дни Джино Бианкалана е в трескаво търсене на тузарско жилище. Победителят от „ВИП Брадър” 2015 е отседнал с родителите си в Кейп Коръл, в близост до Маями и оглежда имоти, които предварително си набелязал.

Бианкалана и семейството му са отседнали в петзвездния ризорт „The Westin Cape Coral Resort“, който е в един от най-живописните заливи. Но имотите там не допаднали на риалити звездата . Затова Джино се насочил към една хасиенда в слънчево Маями. С много палми и с голям басейн. В близост до имота на Христо Стоичков. Който от години живее там с цялата си фамилия.

Джино и родителите му са отседнали в ризорта „The Westin Cape Coral Resort“

Джино е решил да се отдели от семейното жилище в Чикаго. И да започне на чисто новия си живот. Риалити звездата смята да живее сам. А родителите му ще останат в Чикаго. Където е и бизнесът им, предават от електронното издание pik.bg.

От фотосите, които Бианкалана публикува в социалната мрежа се вижда, че вече е напълно здрав след ужасната катастрофа. Която за малко да му отнеме живота. От нея са останали само лошите спомени. И следи от операциите и пластиките, на които бе подложен Джино.

Вижда се как левият крайник, в който му бяха сложени железа и пирони  е освободен от шината. Която до скоро носеше. Сега е само бинтован.

Според слуховете Джино смята най-накрая да сложи край на ергенския си живот.  Затова търси подходящ имот в Маями, Флорида. Там ще заведе годеницата си, ако не му мине черна котка път.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар