Джино се показа след кошмара (Ексклузивни снимки от болницата)

Гласувайте за статията

Джино се показа след кошмара, сам призна, че едва е оцелял, с натрошен крак и таз

Ексцентричният Джино Бианкалана най-сетне се показа след зверската катастрофа. Риалити звездата все още е в болницата в Чикаго. Където едвам му събраха натрошените кокали. Преживя 7 животоспасяващи операции.

Кракът на Джино

Кракът на Джино

Джино

Джино все още се намира под зоркото око лекарите. Където американските доктори се бориха до последно за живота му. За първи път излиза цялата истина наяве, как се стигна до фаталния инцидент.

Бианкалана карал ямахата си когато неопитна шофьорка се опитала да направи забранен от закона обратен завой. Заради непозволената маневра Джино не успял да реагира на време и се врязал с мотора си в колата на нарушителката. Изхвърчал на далеч от мощната си машина, разкрива нашенецът пред „Блясък“.

Най-сериозно пострадал левият му крак. Натрошените кости докторите едвам сглобили парче по парче. А от снимките се вижда колко крепежни елементи минават през крайника от специално медицинско желязо. Натрошил и таза си, който бил сменен, но все пак оцелял, разкрива брадърът Джино.  Докторите рязали здрава кожа за да я залепят на крака. Добре, че бил каска. Да не пострада и главата му.

Вече четвърта седмица е в болницата. Болките били непоносими, оплаква съдбата си Бианкалана. Все пак е благодарен на Господ, че го е запазил жив. Въпреки бруталната катастрофа и загубата на много кръв. Когато гледал снимките изпитвал неописуем ужас. Риалити героят се е стопил. Въпреки, че по начало е слаб, сега съвсем е станал на скелет. Загубил е 6-7 килограма, пише hotnews.bg.

Бианкалана смята да съди виновницата за катастрофата. Той ще заведе иск за обезщетение пред съда. Ще настоява да получи 1 милион долара през следващите няколко години.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар