Джино остава в България заради Джена? (Победителят във ВИП Брадър иска да си я върне)

Гласувайте за статията

Джино не крие, че все още не е прежалил Джена

Джино остава в България заради бившата си

Джино е твърдо решен да остане в България и да не се връща в САЩ. Двукратният победител във ВИП Брадър смята да се установи за постоянно в родината, тъй като се чувствал много добре тук.

„Хората ме разпознават по улиците, искат ми автографи, радват ми се. Харесва ми да съм известен!” , споделил Джино пред приятели.

Първоначално той планирал да хване самолета за Америка веднага щом участието му в риалити предаването приключи, но после размислил и решил да отмени заминаването си. Според запознати Бианкалана усилено си търсел жена и това била основната причина да остане в родината. Той се надявал да си намери българска булка, която да го дари с наследник.

Джино БианкаланаМалко преди да влезе в Къщата на Големия брат, Бианкалана се раздели с последната си приятелка – полякинята Изабела. На шестия месец от връзката им той я изненадал с годежен пръстен, но не след дълго отношенията им се обтегнали и разлъката не закъсняла.

Джино е разказвал, че с Изабела се знаели от години, но се погледнали с други очи, когато той претърпя зверска катастрофа, от която още се възстановява. Тогава синеоката красавица била плътно до леглото му, полагала грижи за него и това ги сближило. Тя обаче не била готова да го дари с наследник и това подтикнало Бианкалана да разтрогне годежа.

Говори се, че риалити героят все още не е прежалил напълно фолк певицата Джена, с която също имаше връзка. Скоро след раздялата им изпълнителката на „Пайнер” се омъжи за музиканта Атанас Стоев и роди дете от него, докато Джино така и не успя да срещне сродна душа. Този факт не му давал мира и оставил болезнен отпечатък в душата му.

Той дори хранел надежди, че може да успее да си върне певицата, въпреки, че тя не иска и да чува за него.

В светските среди се шушука, че Джена се държала изключително грубо с бившия си и дори не се поинтересувала от здравословното му състояние, когато през пролетта на 2016 г. претърпя зверска катастрофа с мотор, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар