Джино опасно близък с наследничката на Ваня Червенкова (Фото факт)

Джино опасно близък с наследничката на Ваня Червенкова (Фото факт)
5 (100%) 2 votes

Джино е особено близък с дъщерята на Ваня Червенкова

Джино и Никол Червенкова твърдят, че уж са само много добри приятели

Джино е особено близък с Никол Червенкова – дъщерята на Ваня Червенкова. Както зрителите добре си спомнят, бизнесдамата беше най-яростната защитничка на бившия на Джена. Тя се застъпваше за него на всеки един лайф и през цялото време, през което течеше ВИП Брадър не скри, че иска той да спечели формата.

Джин с Никол Червенкова

Джин с Никол Червенкова

Дали обаче зад действията й се крие само приятелска загриженост? Оказа се, че победителят в звездното риалити е особено близък с дъщеря й Никол, което напълно обяснява и привързаността на Ваня към него.

Близостта между двамата млади си личи и от профилите им във Фейсбук, където те имат снимки, на които изглеждат доста близки. Никол също не крие, че през цялото време е стискала палци за Джино.

На закачките на приятелите си какво се случва между тях, дъщерята на бизнесдамата отговаря със смях, че те са просто много добри приятели. Както всички добре знаем обаче, между приятелството и любовта границата е доста тънка и е лесно да бъде премината.

Още повече, че Никол Червенкова е доста красива млада дама. А Джино не скри, че от девет месеца, откакто се е разделил с Джена, не е имал каквито и да било отношения с жена. Но вече е готов да се впусне в нова връзка.

Така че нищо чудно да сме свидетели на зараждането на нова любов и нова светска двойка на хоризонта.

Още повече, че Джино е категоричен, че е превъзмогнал Джена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар