Джино на Джена ядял от кофите за боклук в САЩ!

Джино на Джена ядял от кофите за боклук в САЩ!
5 (100%) 1 vote

Джино на Джена е имал много тежко детство

Джино на Джена е ровел по кофите за боклук, за да се нахрани

Джино на Джена е имал изключително тежко детство! И то не само тук, ами и в САЩ, където емигрирал заедно със семейството си, когато е бил на 14 години. Първите години от престоя му зад Океана обаче изобщо не били щастливи. И били доста далеч от американската мечта, която тръгнал да покорява.

Джино на Джена ровел по кофите за храна

Джино на Джена ровел по кофите за храна

Вместо това Гино Ташев, както е истинското му име, бил принуден да живее в адска мизерия, за да могат той и семейството му да спестяват всеки долар, с който да покриват наема и битовите си сметки. Това призна самият той в откровен разговор с останалите съквартиранти в Къщата на ВИП Брадър.

„Дни наред ядяхме само макарони и хляб“, откровеничи уж милионерът. И допълва, че в началото ситуацията е била толкова тежка, че той и родителите му са били принудени да ровят в контейнерите за смет, за да открият нещо, което да става за ядене и така да се прехранват, научиха от Hotarena.net.

Очевидно тези тежки дни вече са минало. И ако не друго, бившият на певицата поне може да се похвали със сравнително стабилен начин на живот. Както знаете, фукането му, че е милионер и притежава собствена транспортна фирма, основана от родителите му, сериозно усъмниха част от зрителите на риалитито.

Появиха се дори българи, живеещи в Чикаго, които твърдят, че Джино е най-обикновен шофьор на ТИР, който изкарва не лоши пари, но е много далеч от образа на милионер, в който се е вкарал сам.

„Диамантените му часовници са ментета“, хилят се нашенците зад Океана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар