Джино на Джена спял с богата италианка за пари!

Джино на Джена спял с богата италианка за пари!
5 (100%) 1 vote

Джино на Джена имал връзка с богата италианка, от която се сдобил с парите си

Джино на Джена снимал визитката си за ВИП Брадър с чужди автомобили

Джино на Джена спял с богата италианка заради парите й! Това твърдят нашенци от Чикаго, които са запознати с живота на пишман баровеца, който в момента се подвизава във ВИП Брадър. С претенции, че е милионер, син на собственици на голяма транспортна компания. Което е доста далеч от истината.

Семейството на Джино действително е успяла да се уреди сравнително добре зад Океана, но доходите им са средностатистически, а не милиони, както разправя синът им. Чието истинско име, както се разбра, е Гино Ташев. Бащата на бившия на Джена работи като управител в хранителен магазин, а майка му си изкарва парите в ресторант.

Джино на Джена изобщо не е богаташът, за който се представя

Джино на Джена изобщо не е богаташът, за който се представя

Синът им обаче не се чувствал задоволен от подобни доходи и започнал да си търси други варианти за изкарване на пари. Нашенецът се залюбил с по-възрастна от него италианка, която обаче била доста заможна, разкриват запознати. Връзката им продължила около две години, през което време Джино успял да задели средства от парите на възлюбената си. Преди три години двамата се разделили, а долу горе по това време започнала и аферата му с Джена. Която Джино успял да впечатли с парите на италианката.

Те обаче в един момент започнали да свършват и ВИП съквартирантът се принудил да търси други варианти да изкарва пари. Така се запознал с българина Оги, който действително е собственик на спедиторска фирма. И освен това се занимава и с продажба на коли втора употреба.
При него Джино започнал да кара ТИР-ове, както вече стана ясно, а лъскавите коли, с които е снима визитката си за ВИП Брадър са от автокъщата на Оги. И изобщо не са негови, научиха от Hotarena.net.
Няма нужда да обясняваме, че уж скъпарските му диамантени бижута са просто китайски имитации с цирконий. От които часовникът му струва 400 долара, а не десетки хиляди.
Именно това сложило край на връзката му с Джена, която в един момент осъзнала, че годеникът й изобщо не е богаташът, за който се представя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар