Джино лъже за милионите, фука се с ментета

Гласувайте за статията

Джино Бианкалана не е никакъв тузар, лъже за милионите и се фука с ментетаДжино лъже за милионите, фука се с ментета

Победителят от „ВИП Брадър“ Джино се оказа съвсем обикновен младеж. Спука се балона, че е милионер или поне, че може да си позволи някои по маркови неща. Имиджа му на тузар бе развенчан от столични разбирачи, които се подсмихват и се гаврят с изцепките на смуглия „американец“, пише СЛАВА.

Зарязан от годеницата си Джена Бианкалана остана в България, като се надяваше да завърти главата на някоя по засукана мадама. Само, че Джино не е наясно с родните златотърсачки, които си разбират от занаята и го разконспирираха за отрицателно време.

Звездата на „ВИП Брадър“ бръмчи по столичните улици с „Мерцедес“ S класа. Само, че тя съвсем не е последен модел и не впечатлява нашенските моми, които разбират от яки возила. Колкото и да се фука Джино , че се е бръкнал 220 хилядарки за автомобила истината лъсна. Колата струва не повече от 40 бона и не може да събере погледите на бръмчалките, които са вещи и са виждали къде по хубави и скъпарски возила.

Джино бе развенчан и за марковия си часовник, с който се появи при влизането си в Къщата. От този модел реплика на „Аудемар Пике“ има произведени само 8, а всеки един от тях има цена от 1 милион долара, което не е по кесията на „богаташа“ Джино. Цената е солена заради диамантите, с които е украсен корпуса.

Бианкалана си купил китайско менте. Вместо с диаманти часовникът му е с цирконии и той платил за него „колосалната“ сума от 2 000 в зелено.

Българският американец не успя да върже някоя по известна мацка с лъжливия си  и фалшив имидж. И ако в САЩ номерата му минават, стана ясно, че у нас няма никакъв шанс . Явно и Джена го разбра и затова побърза да си намери по- млад и истински, а не фалшив годеник.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар