Джино втрещи с липса на интелект (Бившият на Джена с акъл на първокласник)

Гласувайте за статията

Джино стана за резил с нисък интелект, бившият на Джена по-глупав от плеймейтките

Джино Бианкалана демонстрира нулев интелект. Победителят в БИГ Брадър от 2015 г се оказа с акъл на първокласник.

В поредното предизвикателство на Големия брат на Бианкалана, Нордел и Луна им бе поставена задача да отговарят на въпроси от обща култура, взети от учебника за четвърти клас. Оказа се, че най-необразован е бившетя годеник на фолк певицата Джена. Който се изложи като кифла.

От зададените му въпроси Джино успя да отговори само на един. Уцели отговора кой е първия президент на САЩ може би защото лика на Вашингтон го има на еднодоларовата банкнота, но май и за него не беше много сигурен.

На въпросите от българската история, които всеки четвъртокласник знае Джино показа пълна липса на знания. Съквартирантите се хванаха за главите от това, че Бианкалана не знае с кои държави граничи България. Факт, с който празноглавите плеймейтки със сигурност са наясно.

Да не говорим, че победителят в Биг Брадър от 2015 г не бе чувал за Априлското въстание и бе абсурдно да каже кога е избухнало, предават от blitz.bg.

Черешката на тортата бе когато американецът от български произход не можа да назове името на сегашния президент. Той спомена, че май имал нещо общо със самолетите, но име така и не каза.

Още в самото начало на БИГ Брадър Людмила Захажаева като една истинска лисица заподозря Джино, че няма никакъв интелект. Майката на Албена Вулева се оказа напълно права. Това се видя в поредната мисия. Бианкалана удари дъното и показа, че има акъл колкото една кифла.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар