Джино вгорчи сватбата на Джена (Показа новата си навръх венчавката й)

Джино вгорчи сватбата на Джена (Показа новата си навръх венчавката й)
3 (60%) 1 vote

Джино вгорчи сватбата на Джена, показа новото си  новото си гадже навръх венчавката й

Джино Бианкалана за първи път призна, че новата му любов е Изабела. И то за да вгорчи сватбата на Джена. Която тайно се е омъжила. Умопомрачаващата моделка била избраницата на сърцето му.

Някои обаче подозират, че мургавелкото все още не може да прежали бившата си годеница Джена. И нарочно навръх сватбата й  афишира новата си връзка.

Изабела

Изабела

Ако е вярно, че полякинята Изабела му е гадже Джена ряпа да яде. Красавицата е със зашеметяваща визия. И който види снимките й му спира дъхът. Доста висока летва за победителят от последния сезон на „ВИП Брадър“.

Пред списание LOVE style българският американец разкрива, че с Изабела се познавал от доста време. Срещнали се в Лас Вегас, където красавицата се изявява на модния подиум. Запознала ги негова бивша приятелка.

Когато Джино катастрофирал Изабела веднага дошла в болницата в Чикаго да го види. Така останала при него за две седмици. И започнала любовната им връзка.

Бианкалана признава, че има прекрасна жена до себе си. Която го обича. Но някои го подозират, че още таи мъка по Джена и затова пуска слухове за новата си. Не може да се примири, че бившата му се омъжва.

Иначе Джино в добре. Рядко напуска леглото си. Използва патерици да се придвижва. Но от няколко дена е започнал раздвижване. Слиза до фитнеса, където прави процедури.

Бианкалана признава, че все още поддържа отношения със сестрата на Джена. Чува се с нея, но тя се грижи за себе си. А той винаги ще й помогне ако има нужда, пише hotnews.bg.

В края на интервюто за светското списание Джино не забравя да пожелае и късмет на бившата си годеница за предстоящата й сватба. Той смята, че Джена ще има нужда от голяма доза късмет.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар