Джино Бианкалана ще има бебе (Всичко за щастливото събитие)

Гласувайте за статията

Джино Бианкалана ще става баща, Изабела е бременна с момиченце

Джино Бианкалана се похвали с най-щастливото събитие в живота си до сега. Бившият победител в риалити формата „БИГ Брадър” ще става татко. Гаджето му Изабела е бременна и ще му роди момиченце.

Бившият годеник на фолк певицата Джена показа снимка, на която е положил ръка върху наедрялото коремче на красивата си приятелка и с гордост съобщава на почитателите си, че бебето е момиче.

Джино не споделя кога ще е щастливото събитие, но на снимката личи, че стомаха на Изабела, която е много елегантна е доста пораснал. Явно, че да й личи бременността тя е някъде в петия месец, предават от електронното издание hotarena.net.

Новата любов в живота на Бианкалана се появи преди една година. Тогава той сподели, че има любима до себе си. Оказа се, че това е полякинята Изабела, която е модел в града на хазарта Лас Вегас.

Връзката им започна в болницата. Когато Джино береше душа след ужасната катастрофа, която преживя. Изабела дошла да го види и останала две седмици край болничното му легло. От този момент нататък двамата остават заедно. И ето, че днес очакват първородното си дете.

След като се възстанови от инцидента, след множество претърпени операции Бианкалана хич не си губи времето. Заел се е сериозно с личния си живот. Няма съмнение, че ще е прекрасен баща. Ще дундурка малката си принцеса с много любов. Всички в родината му видяха какво голямо сърце притежава. С което спечели симпатиите и стана победител в „БИГ Брадър”. Въпреки, че никой не бе го чувал и виждал докато не се появи като участник в риалити шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар